Het ontstaan

Boekel Parket is ontstaan uit de wil om meer kwaliteit te bieden. De drang om duidelijker advies te geven en nog beter met milieuaspecten om te gaan is doorslaggevend geweest om het bedrijf in 2006, na jarenlang werkzaam geweest te zijn bij diverse bedrijven, op te richten.

Showroom

Als verkoper van diverse vloeren adviseren wij altijd om de vloer te zien en te voelen. Er is niks lastiger als de kleur van een vloer en de plek waar je het bekijkt. Indien gewenst kunnen stalen mee naar huis genomen worden zodat uw keuze altijd de juiste is.

Wilt u het juiste advies en onze stalen bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan de showroom.

Boekel Parket als legger

Met meer dan 20 jaar leg ervaring is er geen probleem of situatie die we niet eerder zagen. Om de kwaliteit en garantie van het product te waarborgen adviseren we dan ook om een specialist in te schakelen. Waar nodig is doen we ook vochtmetingen zodat u zo lang als mogelijk van de vloer kunt genieten.

Onderhoud

Het onderhoud bepaalt de levensduur van uw vloer. of het nu gaat om het schuren en opnieuw lakken van uw houten vloer of het reinigen van het laminaat. We bieden diverse producten en diensten om uw vloer zo mooi te houden zoals de eerste dag dat u er over heen liep.

Neem voor meer info altijd even contact met ons op.