Het leggen van een vloer

Bij het leggen van een vloer is het belangrijk dat alle stappen goed uitgevoerd worden en de elementen die nodig zijn goed gekozen worden. Denk hierbij aan het vast verlijmen van de vloer op de bestaande vloer of zwevend leggen op een degelijk gekozen ondervloer. De geluidsisolatie of geluidsnormen in bijvoorbeeld appartementen kunnen een belangrijke factor zijn bij deze keuze.

Ook is Boekel parket gespecialiseerd in het leggen van vloeren op vloerverwarming. Dankzij een fijne samenwerking met leveranciers van zowel parketvloeren als vloerverwarming is het mogelijk om ‘die altijd al gewenste parketvloer van uw dromen‘ te leggen over uw vloerverwarming, zowel op een kale vloer, als op een bestaande tegelvloer.

Boekel Parket zorgt voor de details, neemt u vele zaken uit handen en zorgt ook nog voor een schitterend gelegde vloer. Ook wordt de vloer netjes opgeleverd zodat u bij binnenkomst alleen maar hoeft te genieten. Kortom, Boekel Parket is trots op zijn vakmanschap, en daar mag u van meegenieten.